hehe
Debilu krastas_
80.
Obiecuje, że wszędzie będzie mniej cukru, az tego, co zauważyłam, produkty stają się coraz słodsze. Ludzie mają dużo cukrzycy, ale trudno o słodycze, chleb bez cukru.
V
Brak soli, masz tu inicjatywę…
gdgd
bojkot sitems landzbergio pakalikams
Mówisz poważnie ?
Przeczytaj skład suplementów. W tym celu umieść go w kapsułkach, które według badań wskazują, że organizmowi brakuje „pewnych substancji” i zawsze przepisuj suplementy zawierające glukozę. Podstawą szkoły są sztuczne słodziki, które wolno umieszczać wszędzie, bo konsekwencje ich stosowania prędzej czy później sprowadzają konsumentów do gabinetów lekarskich.
Czemu
Po co mówić słowem o utwardzonych tłuszczach? Tłuszcze uwodornione są tak samo złe jak cukier.
cukier
podobno bez cukru…
JEŚLI
„suplementy z tej samej soli i cukru, ale nie w opakowaniu, tylko w kapsułkach” – z jakiegoś powodu nie wierzę. Po co wpychać je do kapsułek, jeśli przegapiasz doznania smakowe samego języka. Kakao wszelkiego rodzaju minus liurlinkit, jest rozcieńczony cukier. Napoje sokowe. A nawet jedna czwarta banana to cukier.
Już
Zła niemoralna reklama wiosenna.
A
Cóż, mniej cukru, mniej soli i….mniej jedzenia.Ile by to przyniosło korzyści, zaoszczędziłoby pieniądze, gotowanie, zużycie gazu lub energii elektrycznej, potrzeba toalet. Wszystko tylko przynosi korzyści, ale nie wiemy dobrze, kiedy dziennikarze umieszczają wszystko na swoim miejscu, a usługi żywieniowe i leki i choroby…..
Inny
LT wkrótce umrze z powodu chemii
Mówisz poważnie ?
Wynika to z większej ilości sztucznych słodzików, substancji chemicznych naśladujących sól, wzmacniaczy smaku, barwników itp., które z czasem zjadły wątrobę i trzustkę, prowadząc do wysokiego poziomu cukru we krwi, nie tylko w opakowaniu, ale także w kapsułkach.
O reklamie gera
Ale dlaczego. W UE nie ma podatku na cukier i olej palmowy… a na opakowaniu można by napisać wyraźnie ile łyżeczek cukru jest w 100g. Ponieważ ludzie nie rozumieją gramatyki pisanej małymi literami. A produkty, w których więcej cukru kosztowałoby więcej niż te, w których mniej, to sami producenci nie produkują takiej sudo autoryzowanej usługi gastronomicznej, kolejną wadą rządu jest to, że nie ma przepisów na cukier w żywności, powiedzmy 10g cukru na 100 jedzenie, oprócz słodyczy… no cóż, rozrzuć wszystko i wszystko jest dozwolone, wtedy będziemy jak w USA jedna trzecia z nadwagą…
„Typowy komunikator. Irytująco skromny fan Twittera. Miłośnik zombie. Subtelnie czarujący fanatyk sieci. Gracz. Profesjonalny entuzjasta piwa”.